WK J/22 te Scheveningen: 40 boten aan de start en nog boten te huur

WK J/22

Enige tijd geleden kondigden wij al de opening van de inschrijving voor het WK J/22 aan dat dit jaar in Scheveningen plaats vindt van 30 mei tot en met 4 april 2017. Inmiddels zijn er al zo’n 40 boten vanuit verschillende continenten ingeschreven voor dit spektakel.

Het bestuur van de Nederlandse J/22-klasse en de organisatie van de North Sea Regatta, is hard bezig om hier een fantastisch evenement van te maken.

Het enthousiasme in Nederland is hoog en er wordt veel getraind. Na het seizoen afgetrapt te hebben op het Braassemermeer zullen de J22 zeilers over 1,5 week afreizen naar Stellendam om daar deel te nemen aan de Van Uden Reco. Want veel tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten is er niet meer, slechts een maand na de Van Uden Reco is het al zover en zal er gestreden gaan worden om de wereldtitel.

Voor de mensen die toch nog wel heel erg enthousiast worden van het evenement en de huidige inschrijvingen hebben wij goed nieuws. Er zijn namelijk nog charterboten vrij! Zie jij het wel zitten om met een team van 3 of 4 man deel te nemen aan het leukste zeilevenement van Nederland dit jaar? Neem dan contact op met het bestuur van de J22 klasse! Dit kan via worlds@j22.nl of bestuur@j22.nl.

Dit evenement wil je niet missen, dus haal je boot uit het stof of huur er één en schrijf je nog gauw in via www.nsr.nl

Tekst: Liselotte Verdoorn / Bestuur Nederlandse J22 klasse vereniging
Foto: Sander van der Borch

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: