3e editie van de SailON Maydays

SailON Maydays Galgenweel

Het weekend net voor de 1ste mei organiseert de SRNA de 3e editie van de SailON Maydays op het exotische Lago di Galga (ook gekend als het Galgenweel in Antwerpen). Deze tweedaagse wedstrijd is open voor FJ, Laser (STD/R/4.7) en Snipe.

Quality racing

Een leuke competitieve wedstrijd met 15 intensieve races. Nog meer: De Snipe klasse duidde deze wedstrijd aan als één van haar twee selectiewedstrijden in 2017 voor het wereldkampioenschap in La Coruña, begin augustus. Gezien het beperkte aantal plaatsen en de grote belangstelling zal de strijd op het water daarom niet min zijn.

After-sailing fever

Na de 'Serious sailing' is het aan de kant tijd voor het 'Serious Fun' gedeelte. Van de BBQ gaat de vlam over naar de Dance hall. Check in op de eerste editie van de Snipe 'FLEET 423 Antwerp' met MC Spike - blending your cocktail with his beats.

http://www.sailon.be/

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: