Allround Wedstrijdweekend 13 en 14 mei

Allround Wedstrijdweekend

Watersportvereniging Sint-Annaland organiseert dit jaar op 13 en 14 mei vanuit de jachthaven van Sint-Annaland weer het bekende Allround Wedstrijdweekend, een laagdrempelige wedstrijd waar sportief gezeild en na afloop een borrel gedronken wordt om de belevingen van de dag te bespreken.

Op zaterdag 13 mei varen we een wedstrijd in 2 ORC klassen. Heb je geen volledige bemanning, schrijf je dan in voor de doublehanded klasse. Aansluitend zaterdagavond is er prijsuitreiking op het terras van Clubhuis Buutengaets onder het genot van een drankje en natuurlijk kun je genieten van een speciaal Zeilers Menu.

Man-Vrouw Zeilrace
Op zondag 14 mei zeilen we de populaire Man-Vrouw zeilrace, waarbij wordt gestreden om de titel ‘Snelste Duo van Stalland’. Je vaart deze uitdagende wedstrijd alleen met je vrouw of man, vriend of vriendin, buurvrouw of buurman, zoon of dochter, oom of tante, neef of nicht.....enz.!

Ook dit jaar hebben wij weer mooie prijzen per klasse. Voor de snelste crew van het wedstrijdweekend hebben we een bijzondere OVERALL prijs!

Voor meer informatie en inschrijven: http://wsv-sint-annaland.nl/cms/events/allround-zeilwedstrijd.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Comments

Voor u geselecteerd: