Van Uden Reco Stellendam Regatta bijna van start

Van Uden Reco Stellendam Regatta

De Van Uden Reco Stellendam Regatta gaat over iets minder dan 3 weken van start. De seizoens-opener voor het kielboten kampioenschap van de lage landen. We tellen maar liefst 74 zeilteams op de deelnemerslijst.

Vorig jaar was het een zeer wisselvallig weerbeeld. Van geen wind tot hagel. De omstandigheden waren goed voor de nodige recordsnelheden zoals die van de inmiddels befaamde Fareast 28R tot de blauwe plekken bij diverse voordekkers.

Inmiddels kunnen we de lange termijn weersvoorspellingen al een beetje zien. Het ziet er goed uit. warmer dan vorig jaar is het nu al alhoewel 's nachts de verwarming nog wel even aan moet.

Het team van Uden is al druk aan het trainen en steeds meer zeilteams zullen gebruik maken van de "gratis in de Marina Stellendam liggen voor de wedstrijd" regeling. Kijk even in de notice of Race voor de juiste regeling of bel de havenmeester in de Marina Stellendam.

Ben je nog niet ingeschreven? www.vanudenreco.nl

Foto: Laurens Morel

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: