Flevo Race inschrijvingen zijn geopend

Flevo Race

De 75ste Flevo Race die zal starten op 18 augustus 2017 komt steeds dichterbij. Na het succes van vorig jaar zal ook deze bijzondere editie georganiseerd worden vanuit de thuishaven van de KNZ&RV in Muiden.

De Flevorace is open voor ORC 1-4, J/70, double-handed, rond- en platbodem jachten, klassieke scherpe - en klassieke polyester jachten.

De Notice of Race is inmiddels gepubliceerd op de website en de inschrijvingen zijn geopend!

Deelnemers vanuit binnen- en buitenland kunnen online inschrijven en betalen via iDeal en creditcard. U heeft alle reden om zich snel in te schrijven voor de Flevo Race, de eerste 50 inschrijvers ontvangen namelijk € 20,- korting op het inschrijfgeld!

Om direct in te schrijven kunt u gebruikmaken van de volgende link: https://www.flevorace.nl/inschrijven/

Tekst: Robin de Jong

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: