Proef het zeilen met een Draak op 10 of 11 juni in Cadzand

Draak zeilen

Ontdek het Draak zeilen en stap aan boord van deze icoon van de zeilsport. In het weekend van 10 & 11 juni 2017 maken ervaren eigenaars en hun bemanningen plaats voor iedereen die met dit sierlijke en heel sportieve jacht wil proefzeilen.

Dit is een gratis initiatief van de RYCB jachtclub & Jan Vandamme Scheepswerven.

Tijdens dit evenement kunnen per halve dag een aantal mensen mee op een draak (uitgeleend door de eigenaars) om op zee te zeilen.

Voorlopig programma

  • 4 zeilsessies per dag
  • 18u Ponton drink
  • 20u Diner (voor 2/06/17 zeker bevestigen)

Locatie

RYCB Cadzand
Kanaalweg 1
Cadzand
Nederland

Om deel te kunnen nemen moet je je aanmelden via: secretary@belgiandragons.be. Vermeld zeker met hoeveel personen je wilt deelnemen, welke dag je kan (zaterdag of zondag) alsook een korte beschrijving van je zeilervaring. Iedereen die zich zo aanmeldt krijgt een gedetailleerd programma toegezonden.

Vrijwilligers gezocht

De Belgische Draken Organisatie (BDA) is nog op zoek naar een aantal mensen die een handje willen toesteken om alles in goede banen te leiden en om de nieuwe zeilers een prachtige eerste draken ervaring mee te geven. Ze zoek mensen die willen helpen aan land (onthaal en ontvangst), op het water (meezeilen of op een zodiac), ervoor en erna (om de vrijdag en zondagavond een beetje te helpen met op en aftuigen)… Zelfs al kan je maar een paar uurtjes langskomen, het zou hen echt helpen en bovendien hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: