Almere Regatta 2017: het zit er op

Almere Regatta 2017

De 7e editie van de Almere Regatta is volgens de organisatie geweldig verlopen. Ruim 70 boten aan de start in 10 klassen met een aantal mooie winnaars. De winnaars kwamen pas na 8 wedstrijden waarbij de 2 slechtste resultaten mochten worden afgetrokken.

Was er op zaterdag meer wind, op zondag waren de omstandigheden nog uitdagender door minder wind en flinke windshifts. Het was voor de bemanningen zaak om continu alert te blijven.

De uitslagen van alle wedstrijden zijn terug te vinden op de website van de Almere Regatta

De Almere Regatta 2018 staat (voorlopig) geagendeerd op 2 en 3 juni 2018.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: