VYF-VVW Cup 2017

VYF-VVW Cup

VYF-VVW - nieuwe naam: Wind en Watersport Vlaanderen - wil met een aantal projecten in samenwerking met haar clubs het wedstrijdzeilen promoten bij haar leden.

Eén van deze initiatieven is de VYF-VVW CUP: een klassement voor competitieve zeilers, waarbij gezeild wordt in Optimist, Europe, Laser, Spirou en Finn. Het klassement loopt sinds 2016 in een aantal clubs van de zeilfederatie en wordt afgesloten met een finaleprijsuitreiking. De organisatie is in handen van VYF-VVW in samenwerking met de organiserende clubs.

Komend weekend kan je op 6 mei meestrijden voor de VYF VVW cup WOS Oostende in de Optimist, en op 7 mei te WVD Mechelen in de Europe en Spirou klasse.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: