Zeilen met een Finn tijdens de promotiedag

Finn zeilen

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei organiseert de Belgische Finn klasse organisatie een Finn promotie dag op het Galgenweel te Antwerpen.

Iedereen kan deze twee dagen proeven van het zeilen met de olympische Finn zeilboot. Op zaterdag wordt er geoefend en op zondag wordt er een wedstrijd gezeild.

Moto is: wie wordt The Rookie of 2017

De kostprijs voor het ganse georganiseerde Finn weekend, inclusief wedstrijd, is slechts 60 euro. De boot krijg je er voor het weekend gratis bij. Borgsom is 100 euro.

Inschrijven via: https://www.finn-sailing.be/ (opgelet veiligheidscertificaat van finn-sailing.be is vervallen maar we nemen aan dat deze website veilig is).

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: