Zeilen met een Finn tijdens de promotiedag

Finn zeilen

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei organiseert de Belgische Finn klasse organisatie een Finn promotie dag op het Galgenweel te Antwerpen.

Iedereen kan deze twee dagen proeven van het zeilen met de olympische Finn zeilboot. Op zaterdag wordt er geoefend en op zondag wordt er een wedstrijd gezeild.

Moto is: wie wordt The Rookie of 2017

De kostprijs voor het ganse georganiseerde Finn weekend, inclusief wedstrijd, is slechts 60 euro. De boot krijg je er voor het weekend gratis bij. Borgsom is 100 euro.

Inschrijven via: https://www.finn-sailing.be/ (opgelet veiligheidscertificaat van finn-sailing.be is vervallen maar we nemen aan dat deze website veilig is).

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: