North Sea Regatta inshore wedstrijden: een tussenstand na 2 dagen zeilen

North Sea Regatta

Mooie zeilcondities op de tweede dag van de North Sea Regatta inshore zeilwedstrijden. Tijdens de eerste race in het Zuidelijk wedstrijdgebied ging de wind van 5 tot 20 knopen. Er was dus veel meer wind en golven dan de prognose liet zien. De zeilers zijn tevreden.

De huidige leiders:

Aan het einde van de Noordzee Regatta worden de Nederlandse Kampioenschappen bekroond in ORC 2, ORC 3 en ORC DoubleHanded (offshore en inland race gecombineerd). ORC 1, ORC 4 en J111 hebben hun klasse kampioenschappen en de J/22 zal morgen een nieuwe wereldkampioen hebben.

Klasse

Zeilnummer

Bootnaam

Schipper

ORC1

NED 17001

Team ROST

Gerd-Jan Poortman

ORC2

NED 7935

Flying Dolphin

Willem Ellemeet

ORC3

NED 4994

Numero Uno

Rob Schutte

ORC4

NED 8493

Coppelia

Sebastiaan van Vliet

ORC TwoHanded

NED 8083

Hemels van der Hart

Roy Heiner

J111

SUI 2193

Lällekönig

Sigg Joerg

J22

NED 1609

Quantum Holland

Nic Bol

Foto: Jasper Van Staveren

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: