PREVIEW: Open Nederlands Kampioenschap Soling 2017

Soling zeilboot

Op 10 en 11 juni 2017 worden in Muiden bij de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging het Open Nederlands Kampioenschap Soling 2017 gehouden. Solings vanuit Europa hebben zich ingeschreven, Momenteel zijn er 10 Solings geregistreerd. Uiteraard is er nog plek voor meer.

Dit mooie kampioenschap, dat samen met de Drakenklasse en de 6-meterklasse wordt gehouden, is een mooie opwarmer voor het EK Soling in Italië, aan het Gardameer te Riva, en uiteraard op ons eigen Wereldkampioenschap in september 2017, ook in Muiden.

Tekst: Hans van Gent

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: