PREVIEW: Blank Sailing 2017

Blank Sailing

De bakermat van het zeilen in Cruiser Rating ligt al vele jaren in Blankenberge. Blank Sailing is een samenwerkingsverband tussen de Blankenbergse clubs. Op 17 juni gaat de wedstrijd van Blankenberge naar Nieuwpoort en op 18 juni keert de vloot terug.

Blank Sailing is samengesteld uit de drie Blankenberge zeilclubs en heeft als doel CR zeilwedstrijden en de daaraan verbonden randactiviteiten in te richten. Per jaar worden er vier wedstrijden georganiseerd: drie Blank Races en de CR Trophy.

De Blank Races gaan door op een zaterdag en per uitzondering op een zondag.

De CR Trophy, het officieuze Belgisch kampioenschap voor CR gemeten jachten, wordt over één weekend gespreid.

Steevast een mooie wedstrijden geleid door de animator van het CR-zeilen in ons land, Stijn Reunis.

Inschrijven: www.blanksailing.be

Tekst: Luc Geirnaert

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: