The Frans Maas Shielmartin Race

Frans Maas Shielmartin Race

Op zaterdag 19 augustus wordt de afsluitende race van de Exclusive Shielmartin Triple Race 2017 gehouden te Breskens: "Round the Sandbanks".

Deze geplande wedstrijd heeft meer dan ooit een speciale betekenis. De wedstrijd werd door Frans Maas uitgeschreven, een race waar hij bijzonder naar uitkeek. De raad van bestuur van de Shielmartin Race en WV Breskens heeft beslist om ieder jaar op de zaterdag vóór de start van het Breskens Sailing Weekend deze zeilwedstrijd aan Frans Maas op te dragen. Vanaf nu wordt deze benoemd als: "The Frans Maas Shielmartin Race – Round the Sandbanks".

Inschrijven voor de 2de editie van de Shielmartin Race doe je hier.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Comments

Voor u geselecteerd: