Belgische jachtbouwer DOMANI lanceert zijn eerste model - S28

DOMANI S28

Meer dynamisch design in de zeilwereld; Wereldpremière van DOMANI, een nieuwe merknaam in de nautische branche. Belgische jachtbouwer DOMANI lanceert zijn eerste model - S28 - van een nieuwe lijn Sportyachts.

De tijd was rijp voor een totaal nieuwe categorie in de zeilwereld; een zoektocht naar dé ideale mix van premium & performantie, uitgerust met een licht interieur en een open en algemene lounge sfeer. DOMANI presenteert hierbij zijn eerste nieuwe Sportyacht, S28, een unieke zeil ervaring met veel aandacht voor esthetiek, yachting lifestyle en een sportieve beleving.

DOMANI S28 ontwerp

De design briefing voor de ontwikkeling van een nieuwe generatie zeiljachten, ontwikkeld door het nieuwe Belgische boten merk DOMANI, was eenvoudig; fascinerend design, top performantie en maximaal comfort aan boord. Het eerste zeiljacht dat DOMANI introduceert is een 28 voet Sportyacht, genaamd S28 - dat zeileigenschappen van een snel schip combineert met de eigenschappen en het design van grotere luxe jachten.

Domani S28 luxe jachten

DOMANI - een nieuwe naam - S28, een nieuwe beleving
Ter lancering van een nieuw merk in de yachting moesten we echt iets bijzonders presenteren. Na een analyse van het huidige aanbod werd het nieuwe DOMANI Sportyacht ontwikkeld. Het resultaat is een uniek en innovatief jacht dat de basis vormt voor een totaal nieuwe categorie in het zeilen.

Domani 28 beleving

Het nieuwe Sportyacht S28 onderscheidt zich door zijn expressief en conceptueel design en is opvallend doch elegant. Vaar technisch bovendien snel, goed gebalanceerd en licht in de besturing. In basisversie uitgerust als daysailer en ook verkrijgbaar als weekender voor een weekend of mooie vakantie aan boord. Verder is de boot door zijn lage gewicht ook perfect trailerbaar.

S28, per definitie Sportyacht
Het design mandaat was erg eenvoudig van bij de start - mooi, snel en comfortabel. Geïnspireerd op de legendarische Riva Aquarama, creëert DOMANI een Sportyacht steeds rond een ruime centrale kuip en een opvallend zonnebed op het achterdek; bovendien handig voor een makkelijke toegang tot het water om te zwemmen, snorkelen of aan boord te komen, uniek in zijn klasse.

Domani S28 sportyacht

De vormgeving van het zeiljacht bestaat uit voornamelijk lang gerekte en vloeiende curven die telkens terugkeren in het ontwerp; het resultaat van de ultieme zoektocht naar de ideale combinatie van een hedendaags design dat aanknoopt bij de historische elegantie een zeiljacht waardig. Het resultaat noemen wij Sportyacht; een compact zeiljacht met een roadster look; sportief, tijdloos en luxueus. Yachting.life op zijn best.

S28, uniek door zijn dynamisch design
Het interieur is opgebouwd rond een modulair concept. Om te dagzeilen of wedstrijdvaren rond de boeien blijft het interieur ruim en open. Om te cruisen is het mogelijk om een sanitaire voorziening te voorzien. Gesofisticeerde eenvoud, luxueus in uitvoering. Er zijn 2 mogelijke interieur versies beschikbaar; Daysailer & Weekender.

Domani S28 versies

Individualiteit & persoonlijke keuze is onze filosofie als het gaat over keuze van indeling, materialen,
kleur en sfeer. Het kleurenpallet is virtueel oneindig en door de combinatie met verschillende interieur
looks zal elk DOMANI Sportyacht anders en uniek zijn.
Ook het Flexiteek voor de kuip en het zonnedek is beschikbaar in 8 verschillende kleuren combinaties.

Domani S28 technisch

S28, technische data

 • ontwerp DOMANI
 • naval architecture Bosgraaf Yacht Design
 • werf Zaadnoordijk Yacht Builders
 • lengte over alles 9.00 m
 • lengte romp 8.40 m
 • lengte waterlijn 7.90 m
 • breedte 2.40 m
 • diepgang 1.80 m
 • gewicht 1450 kg
 • bulb + zwaard 600 kg, verwijderbaar voor transport
 • grootzeil 24 m²
 • fok 16 m²
 • gennaker 42 m²
 • aandrijving Torqeedo Cruise 24V e-saildrive
 • batterij AGM of Torqeedo Lithium in optie
 • constructie epoxy based vinylester composite
 • multi axial eglass met carbon & hi tech kern
 • mast Seldén alu - carbon in optie

S28, prijs
Zeilklaar beschikbaar vanaf 86.000€ inclusief 21% BTW, ex opties, af werf NL

DOMANI zal aanwezig zijn op de HISWA te Water (Aug 29th - Sep 3th) en op BOOT Dusseldorf 2018

Meer informatie:

Heidedreef 29
2970 Schilde
België

www.domani.today

Labels

Auteur:

 • Adverteerder

Comments

Voor u geselecteerd: