Inschrijvingen Antwerp Race 2017 gaan maandag open

Antwerp Race

Binnen minder dan vier weken is het weer zover: op zaterdag 7 oktober brengt de Antwerp Race alweer >1.000 zeilfanaten over de Westerschelde naar de spectaculaire finish voor de Antwerpse rede, onder de kathedraal toren.

De vzw Antwerp Race, de Belgische en Nederlandse autoriteiten, onze operationele en materiële sponsors en een klein leger vrijwilligers zijn er weer helemaal klaar voor.

De wedstrijdbepalingen staan ook al online. Elke wedstrijd staat of valt natuurlijk met een grondige voorbereiding, ook wat betreft de essentiële veiligheidsvoorschriften.

Nog wat huiswerk dat nu al kan worden gemaakt: je IRC of CR meetbrief desgevallend in orde brengen. Dat kan gewoon online, de contactgegevens hiervoor staan op de FAQ pagina van de AR website.

Op maandag 18 september om 9u stipt worden de inschrijvingen op de Antwerp Race website geopend.  Denk erom tegelijk ook in te schrijven en te betalen voor het busvervoer, ook dat kan enkel online.

After Sail momenten

De “after sail” concentreert zich dus opnieuw rond de jachthaven op linkeroever en de “blekke” RYCB loods, waar om 22u ook de prijsuitreiking plaatsvindt.

Tussendoor bieden de clubhuizen van KLYC, RYCB, VVW en SRNA jullie een hartig Antwerp Race menu aan, je vindt ze op de AR website.

De KLYC en de RYCB zijn vlakbij. De gratis AR shuttle brengt iedereen heen en weer naar de VVW en de SRNA clubhuizen.

Vergeet uw avondmaal vooral niet te reserveren, anders riskeer je te moeten terugvallen op dat blik ravioli dat al zolang in de bilges ligt te roesten.

Skippers Night

Onze eerstvolgende afspraak is dan de Skippers Night op woensdagavond 4 oktober vanaf 18u30 in het KLYC clubhuis, Thonetlaan 131 te 2050 Antwerpen linkeroever, op het schiereiland tussen Schelde en jachthaven.

Daar kan je je inschrijving bevestigen, het wedstrijdnummer en de groepsvlag in ontvangst nemen, samen met de traditionele “goodie bag”. Anders moet je dat vrijdagavond nog gauw doen op de tijdelijke wedstrijdsecretariaten in Breskens of Terneuzen.

Met zilte groeten en ten laatste tot dan,

Eric De Smedt

Labels

Auteur:

  • Pit De Jonge

Comments

Voor u geselecteerd: