Figaro 3: nieuwe sensationele foto's

Figaro 3

De Figaro 3 wordt de eerste in serie gebouwde foiling monohull. Vele media en boatshow awards schenken maximaal aandacht aan Beneteau's meest innovatieve productieboot. Zo won de Figaro 3 de Yacht of The Year 2018 prijs tijdens de London Boat Show en mag het zich ook Yacht of The Year noemen van het zeilmagazine Yachts & Yachting.

Ter gelegenheid van deze goed gevulde Figaro 3 prijzenkast deelt de beroemde Franse watersportfotograaf Gilles Martin-Raget ons weer een aantal sensationele fotomomenten die onlangs gemaakt werden in de buurt van St Gilles Croix de Vie.

Leun even achterover, doe alsof je zelf aan het roer zit en geniet.

Figaro 3 foiling

Figaro 3 foiling

Figaro 3 foiling

Figaro 3 foiling

Figaro 3 foiling

Figaro 3 foiling

Figaro 3 foiling

Figaro 3 foiling

Foto's: Gilles Martin-Raget

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: