Coen Gulcher memorial regatta

Coen Gulcher regatta

Zaterdag 13 en zondag 14 oktober organiseert de KWVL in Loosdrecht de traditionele Coen Gülcher Regatta.

Elk jaar strijden dan de snelle FD’ s (Flying Dutchman) en FJ’ s (Flying junior) om de beker die de naam van hun ontwerper, Coen Gülcher, draagt. Op dit moment zijn er voor de strijd in de FD 17 deelnemers en voor de FJ hebben zich 11 deelnemers gemeld.

Zowel de FD als de FJ zullen over het weekend in totaal 8 wedstrijden zeilen.

De eerste start zal op zaterdag 13 oktober om 12.00 uur zijn en op zondag 14 oktober zijn om ongeveer 16 uur 30 de winnaars bekend zijn.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Comments

Voor u geselecteerd: