VIDEO: Hoe win je de Antwerp Race? Twee winnaars verklappen hun geheime wapen

Antwerp Race

Het is al laat op de avond als we zaterdag met veel moeite toch nog twee winnaars voor onze camera krijgen na de prijsuitreiking van de Antwerp Race. Astrid De Vin, winnaar IRC 1 en Bart Gabriel, winnaar Multihull, verklappen ons hun geheime ingrediënt om de Antwerp Race te winnen.

Het klassieke recept is voor de hand liggend: Een goed team, een goede boot en een snuifje geluk. Maar wat maakt het verschil. Wat heb je nodig om de Antwerp Race daadwerkelijk te winnen? Wel, elke schipper heeft zo zijn eigen geheime ingrediënt...

Kijk even mee:

Astrid De Vin won met haar superteam voor de derde keer de Antwerp Race

 

Bart Gabriel won met zijn Triki in de multihull klasse

 

De spectaculaire actievideo's vind je hier: Antwerp Race 2018 met Mediterrane allures

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: