American Magic mono foiler: de eerste foto's

American Magic

American Magic, de New York Yacht Club uitdager in de strijd voor de America's Cup, heeft dit weekend zijn foilende monohull te water gelaten. Deze is nog geen 75 voet maar ziet er wel een paar schalen groter uit dan het Ineos model van de Britse uitdager.

De New York Yach Club wil er alles aan doen om de America's Cup weer naar huis te brengen. In het verleden heeft de New York Yacht Club de Cup maar liefst 24 keer met succes verdedigd sinds 1851. De America's Cup wordt al 126 jaar gezeild en is daarmee de oudste regatta in de zeilsport.

American Magic

Van het Amercian Magic team hebben nog geen enkele officieel bericht ontvangen.

Stay tuned.

American Magic

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: