On Air Media terecht genomineerd voor Mediaprijs 2018

On Air Media

Op maandag 5 november vindt de jaarlijkse uitreiking van het Nederlandse Zeiler van het Jaar Gala plaats in Scheveningen. De beste Nederlandse zeilers van 2018 worden gekozen en talenten worden aangemoedigd. Het Watersportverbond en Stichting Zeiler van het Jaar besloten een aantal jaar geleden ook een coachprijs en mediaprijs toe te voegen aan deze prijzen.

Er zijn twee genomineerden voor de mediaprijzen:

  • Ayolt Kloosterboer en Roy Tular (NOS Sport)
  • On Air Media met de tv-serie The Ocean Race

De nominatie van On Air Media is zeer terecht.

On Air Media is de maker van de tv-serie The Ocean Race dat wekelijks op Veronica werd uitgezonden in aanloop en tijdens de finish van de Volvo Ocean Race 2017-2018. Heel specifiek is On-Air media genomineerd met dit programma, waarin ze de Volvo Ocean Race volgden met interviews, achtergronden, oud-Hollandse spellen, etc. Zo leerden we de zeilers op een andere manier kennen. Bovendien werd ook een niet-zeilend publiek aangetrokken.

On Air Media, met eindredacteur Anton van de Koppel, heeft echt iets toegevoegd met dit programma. We hopen dat er de komende jaren meer van dit soort producties komen.

Het publiek stemt op de avond van de uitreiking zelf op hun favoriet. Maandag 5 november zijn de stembussen geopend, we zijn heel benieuwd hoe de stemmen verdeeld gaan zijn.

Wat ons betreft heeft On Air Media met The Volvo Ocean Race recht op die prijs. Stemmen dus op 5 november!

Auteur:

  • Anke Haadsma

    Anke Haadsma is een geboren en getogen zeilster. Als klein meisje werd ze door haar ouders in de zeilboot gezet en is hier nooit meer uitgekomen. Na haar studie journalistiek koos ze voor een carrière in de watersport. Nu zie je haar regelmatig langs de waterlijn als communicatie en pr medewerker op zeilevenementen. Voor Clubracer levert ze zeilverhalen, interviews en verslagen van zeilevenementen af.

Voor u geselecteerd: