Frans Driessen neemt afscheid van de Frostbite Cup organisatie

Frans Driessen

Afgelopen week werden de Frostbite Cup deelnemers en organisatie door Frans Driessen geïnformeerd dat hij afscheid wil nemen van de Frostbite Cup organisatie.

Frans vertelt ons dat hij dit een geschikt moment vindt aangezien de Frostbite Cup er goed voorstaat met 29 deelnemers, een goede wedstrijdleiding en betrouwbare sponsoren.

Zoals sommige onder ons weten organiseert Frans ook nog andere zeilevenementen, waarvan de North Sea Regatta en de M32’s de meest aansprekende zijn. Hij voorziet dat deze evenementen de komende tijd zoveel aandacht gaan vragen dat er onvoldoende tijd overblijft om  de Frostbite Cup te blijven organiseren. Tel daarbij op dat hij recent een J/105 gekocht heeft om aan het double handed circuit deel te nemen. En zoals we weten doet Frans het op zijn manier en goed of hij doet het niet.

De FBC organisatie vindt het het jammer dat Frans vertrekt. Onder zijn bezielende leiding groeide de Frostbite Cup in de afgelopen jaren van ongeveer 12 deelnemers naar 29 deelnemers dit jaar. En daarmee is de J/80 klasse een van de succesvolste in Nederland.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: