Schuttevaerrace 2019 inschrijvingen zijn geopend

Schuttevaerrace

De 37ste Schuttevaerrace lijkt nog ver weg maar niets is minder waar... Je kan je nu alweer inschrijven voor de leukste triatlon op het water! Zien wij je op het wad?

Heb jij jouw team al klaar gestoomd voor het komende seizoen? Wacht niet langer en schrijf je snel in voor de Schuttevaerrace! De link naar het formulier is sinds deze week weer actief op de website. Het eerste team staat alweer op de lijst. Volg jij ook?

Naar de inschrijvingen.

De 37ste Schuttevaerrace vindt plaats in het weekend van 28 en 29 juni 2019.

Wil jij je graag inschrijven maar heb jij jouw team nog niet compleet? Geen probleem! Meld je aan voor de bemanningspool van De Schuttevaerrace. Doe een oproep in de groep en wie weet zien wij jou met een compleet team terug op het water!

 

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Comments

Voor u geselecteerd: