Inschrijvingen Scheveningen500 bijna open

Scheveningen500

De Scheveningen500 inschrijven worden op zaterdag 15 december geopend. Scheveningen500 is de nieuwe naam die de stichting Zeilrace & Rally heeft gegeven voor de race en rally met start in Scheveningen en finish te St. Malo, Frankrijk.

St. Malo Frankrijk – uitdagende eindbestemming met culinaire beloning

Als je St. Malo eenmaal gezien hebt wil je er altijd weer naar terug. De ligging aan zee, de rijke historie en het voortreffelijke eten maken het uniek. De prachtige Kanaaleilanden zijn een bezoek waard op de terugtocht, waarbij familie en vrienden eenvoudig via openbaar vervoer of auto  worden ingevlogen.

St. Malo

Race 500 NM

De wedstrijd start op zaterdag 20 juli en staat open voor ORC en IRC jachten en ongemeten zeilschepen (> 28 voet). Voor de zeilwedstrijd worden de Eddystone Rocks gerond.

Rally 350 NM

Tegelijkertijd start de toertocht met een kortere baan, waarbij het is toegestaan om meerdere havens aan te lopen.

Informatiebijeenkomst -  veiligheid

Veiligheid en goede voorbereiding staan voorop. Dit is de reden dat de organisatie in de winter een gezellige, informatieve bijeenkomst organiseert.

Walprogramma - feestelijke prijsuitreiking

Na het Captainsdiner en de Schippersbriefing wordt zaterdag 20 juli gestart. Naast een facultatief walprogramma vindt de feestelijke prijsuitreiking op vrijdag 26 juli plaats, waarbij familie en vrienden van harte welkom zijn!

Inschrijven

Inschrijven start vanaf 15 december via https://zeilrace-rally.nl/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Comments

Voor u geselecteerd: