Vestas 11th Hour Racing arriveert in Nieuw Zeeland

Vestas 11th Hour Racing

Om 11:30 locale tijd op 12 februari werd de boot van Vestas 11th Hour Racing gelost van het containerschip Safmarine Nokwanda dat op 28 januari vertrok uit Hong Kong met bestemming Tauranga in Nieuw Zeeland. De Volvo Ocean 65 boot werd gelijk op een truck weggereden.

Vestas 11th Hour Racing doet mee aan de Volvo Ocean Race 2017-18 en had tijdens de finish van de vierde etappe in Hong Kong een vissersboot overvaren waarbij een bemanningslid van de vissersboot het niet overleefde. Vestas 11th Hour Racing trok zich terug uit alle races die in China plaats vonden.

Het team hoopt nu de boot op tijd af te krijgen voor de zevende etappe van Auckland naar Itajaí die op 16 maart start.

Vestas 11th Hour Racing

Wij danken Rob Bakker voor het inzenden van de webcam beelden.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: