Schade Vestas 11th Hour Racing: deze beelden spreken boekdelen

Vestas 11th Hour Racing

Gisteren arriveerde Vestas 11th Hour Racing in Nieuw Zeeland en werd per vrachtwagen onmiddellijk weggevoerd richting Auckland. Ondertussen hebben we de eerste duidelijke beelden ontvangen die de omvang van de schade duidelijk maken.

Volvo Ocean Race 2017-18 deelnemer Vestas 11th Hour Racing had tijdens de vierde etappe een aanvaring met een vissersboot waarbij een bemanningslid van de vissersboot het niet overleefde.

Vestas 11th Hour Racing

Vestas 11th Hour Racing

Vestas 11th hour racing damage

Vestas vervloekt?

Het begint erop te lijken want in de vorige Volvo Ocean Race editie leed het hele Vestas team schipbreuk toen zo op een rif knalde. Weliswaar met een compleet andere bemanning.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: