Volvo Ocean Race In-Port Race in Guangzhou wordt spannende krachtmeting

Guangzhou

Op zaterdag 3 februari staat in Guangzhou de Dongfeng In-Port Race op het programma. De vloot van zes Volvo Ocean 65’s arriveerde gisteren in deze Chinese havenstad. Afgelopen woensdag 31 januari vertrokken de teams vanuit Hong Kong om 70 nautische mijl over de Pearl River Delta af te leggen.

De Dongfeng In-Port Race wordt een spannende krachtmeting tussen de topteams, die in punten dicht bij elkaar staan. De lokale favoriet Dongfeng Race Team en MAPFRE voeren momenteel met gelijke aantal punten (25) het klassement van de In-Port Series aan. Het Nederlandse Team Brunel van schipper Bouwe Bekking neemt de derde positie in, net voor het eveneens Nederlandse team AkzoNobel van schipper Simeon Tienpont. Het verschil is slechts een punt, nadat team AkzoNobel vorige week de In-Port Race in Hong Kong won.

De start van de Dongfeng In-Port Race staat om 15:00 uur lokale tijd (07:00 UTC) gepland. De wedstrijdbaan ligt in de schaduw van de Humen Bridge.

Hoe de Dongfeng In-Port Race in Guangzhou op zaterdag 3 februari te volgen?

De wedstrijd begint om 15:00 uur lokale tijd, maar vanwege technische beperkingen wordt de videoregistratie om 23:00 uur lokale tijd (15:00 UTC) ‘as live’ op de website uitgezonden.

Op de website:

Ga naar www.volvooceanrace.com om vanaf 14:50 uur lokale tijd (06:50 UTC) een live blog van alle actie te volgen. Het gebruikelijke raceverslag zal kort na de finish worden geplaatst.

Houd Facebook in de gaten:

De ‘as live’ video wordt om 23:00 uur lokale tijd (15:00 UTC) geplaatst. Je kunt naar onze Facebook-pagina gaan om een herinnering in te stellen, zodat je niets mist.

Volg Twitter:

Vanaf 14:50 uur lokale tijd (06:50 UTC) zullen we live vanaf de wedstrijdbaan updates twitteren. Je kunt je mengen in de converstatie door naar live.twitter.com/volvooceanrace te gaan en #volvooceanrace aan je tweet toe te voegen. Op onze feed delen we de beste content van de teams, partners en fans.

Volg onze live blog:

Op onze live blog zullen we vanaf 14:50 uur lokale tijd (06:30 UTC) over alle moves, voorbeschouwingen en nieuws vanaf de wedstrijdbaan bloggen. Inclusief de beste clips en social content. Je vindt de live blog op www.volvooceanrace.com onder ‘Racing section’.

Download de app:

Onze app zit vol met mooie content en past op je mobiele telefoon. Ga naar App Store of Google Play om de app met de naam ‘Volvo Ocean Race’ te downloaden.

Kom naar de Race Village:

De Race Village is gehuisvest in Nansha Marina. Er valt van alles te beleven en te zien, zoals de Volvo Ocean Race Boatyard, het Volvo Pavilion, de Volvo Ocean Race Dome en de team bases.

Huidige klassement Volvo Ocean Race In-Port Race Series:

  1. Dongfeng Race Team – 25 punten
  2. MAPFRE – 25 punten
  3. Team Brunel – 17 punten
  4. team AkzoNobel – 16 punten
  5. Vestas 11th Hour Racing – 12 punten
  6. Sun Hung Kai / Scallywag – 9 punten
  7. Turn the Tide on Plastic – 7 punten

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Comments

Voor u geselecteerd: