Aankondiging: Shorthanded wedstrijden

Shorthanded wedstrijden

Het 2018 "trio" voor two handed & solo zeilers in Nederland:

28/04/18 - 50 Mijl Double Handed

De klassieke start van het Shorthanded seizoen in Lelystadhaven. In samenwerking met WSV Lelystadhaven.  Het bijzondere aan deze wedstrijd is dat iedereen mee kan doen. Ook zonder rating of handicap. Voor degenen die zich serieus willen meten met hun tegenstanders is er een ORC- en IRC-klassement. De inschrijving is reeds geopend.

03/07/18 - 500 Mijls

Vanuit IJmuiden op en neer naar Scarborough met een "all English" tussenstop en unieke afronding in Hoorn. In samenwerking met de Scarborough Yachtclub.

07/09/18 - 100 Mijl Bruine Bank Race

De Bruine Bank Race zonder bruine bank? Wie weet! Beroemd vanwege de soloraces van de duohanded crews tijdens de afsluiting in de haven van IJmuiden. Er wordt gezeild onder ORC en IRC; grotendeels dualhanded, maar solozeilers zijn ook welkom.

Shorthanded agenda, nieuws en tips

Er worden in Nederland door andere wedstrijdorganisaties nog veel meer wedstrijden georganiseerd voor solo en duohanded zeilers, kijk op http://shorthanded.nl voor het volledige overzicht.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Comments

Voor u geselecteerd: