North Sea Regatta programma side events

North Sea Regatta side events

Op de dag van de arbeid willen we graag samen met u even stilstaan bij de North Sea Regatta, of kortweg NSR. Is het nou werken op een zeilboot tijdens een zeilwedstrijd, of kunnen we toch wel echt zeggen dat het ontspanning is en we er even helemaal uit zijn. Een interessante vraag... om deze vraag goed te kunnen beantwoorden is de enige manier zelf meedoen met de NSR! Dus mocht u nog twijfelen, schrijf u dan meteen in.

De vuurschepenrace gaat volgende week al van start en de NSR Inshore start 18 mei. Mocht u vooraf al denken echt meedoen aan de wedstrijd is toch wel echt werken, maar u wilt er toch bij zijn, kijk dan vooral vanaf het strand of de kade naar de start van deze prachtige races.

Ook het programma van de side events komt online. Voor ieder wat wils...van pannenkoeken eten bij Oma Toos tot swingen bij de band vangrail (een heerlijke cover band) en van een heerlijke koffie met croissant op de steiger tot een visje bij de foodtrucks...

NSR

Om te weten waar en wanneer alles plaatsvindt houdt de website in de gaten. Een tipje van de sluier:

Programma side events

Vrijdag 18 mei:             

 • 08:00 uur Koffie truck op de kade
 • 10:30 uur start eerste races
 • 16:00 – 19:00 uur bandoptreden “The Bigger Band” in de tent
 • 19:00 - 22:00 uur Afterparty in de tent

Zaterdag 19 mei:          

 • 08:00 uur Koffie truck op de kade
 • 10:00 uur start eerste races 
 • 16:00 – 21:00 uur Bar open en foodtrucks in de tent/op de kade    
 • 21:00 – 24:00 uur Bandoptreden “Vangrail” in de tent

Zondag 20 mei:            

 • 08:00 uur Koffie truck op de kade
 • 10:00 uur start eerste races
 • 14:00 – 18:00 uur Piano en drum in de tent
 • 18:00 – 19:00 uur Prijsuitreiking

Mochten er wijzigingen komen dan zullen we dit uiteraard via de website laten weten. Een grote tip is in ieder geval wees sportief bij dit prachtige sportieve zeilevenement en kom niet met de auto maar met de fiets, lopend of met het openbaar vervoer! De parkeerplekken zijn snel bezet en sinds eind 2017 is het betaald parkeren. Op de volgende website staan de zeer beperkte parkeerplekken aangegeven: http://nsr.nl/parking-north-sea-regatta-scheveningen/. Let op: Parkeren op de Hellingweg is niet mogelijk!

Verder zijn er inmiddels van allerlei documenten op het Notice Board geplaatst die handig zijn om door te nemen voor de wedstrijd zoals:

 • “Sailing Instructions NSR 2018 DEF”
 • “RHYC Notice to Dutch 2018”
 • “01 Notice to competitors NSR 2018 nr1 Change of class rule C4.1 J80 on crew weight”.

Ook willen we jullie er op attent maken om de bemanningslijst en de bemanningslicentie en/of wedstrijdlicentie op orde te hebben!

We zien jullie graag bij de NSR en inschrijven voor de NSR kan tot vlak vantevoren via www.nsr.nl

Datum:

 • Vuurschepenrace 8 mei t/m 13 mei 2018
 • NSR inshore 18 mei t/m 20 mei 2018

Tot bij de start van de vuurschepenrace op 8 mei om 19.00 uur of bij het captains diner om 15.30 uur.

Tekst: Liesbeth van Oort / NSR
Foto's: Jasper van Staveren

Auteur:

 • Een correspondent

  Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: