Zhik zeilpakken ingeruild voor Musto HPX aan boord AkzoNobel

Zhik Musto zeilpak

Terwijl de Volvo Ocean Race één van de spannendste finishes tegemoet gaat in Göteborg proberen de teams zo droog mogelijk in Zweden aan te komen. Bij Team AkzoNobel gebeurt dit door de zeilpakken van hun Zikh sponsorkledij in te ruilen voor de Musto HPX pakken.

De teams zeilen nu halve wind met windsnelheden tussen de 25 en 27 knopen, de boot snelheden lopen op tot boven de 20 knopen. Nat. Gelukkig heeft iedere boot heeft een Musto HPX als overlevingspak aan boord.

Het is de eerste keer dat een team zijn kledingsponsor vòòr de camera overruled. Auch!

Musto HPX zeilpak

Musto HPX

Zhik Isotak X membraam niet zo goed

Volgens de Zhik website zou het Zhik Isotak X membraam tweemaal zoveel water tegenhouden dan dat van Musto HPX. Wij geloven, na het zien van bovenstaande beelden, er niets meer van.

Afbeelding: waterdichtheid in vergelijking met andere zeilkleding merken volgens Zhik

Zikh Isotak X

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: