MAPFRE, Brunel of toch nog Dongfeng?

Volvo Ocean Race

Ongelooflijk maar waar. Het is nog amper twee uur zeilen vòòr de eerste Volvo Ocean Race boot zal finishen. Na 44 000 zeemijl is het nog steeds een complete verrassing wie nu uiteindelijk de race zal winnen.  

We zitten letterlijk aan de Volvo Ocean Race tracker gekluisterd samen met duizenden toegestroomde kijklustigen hier in Den Haag. Vanuit het perscentrum in the Race Village te Scheveningen staan we erbij en kijken we ernaar… De spanning stijgt...

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: