Team Xquise wint Schuttevaerrace 2018

Schuttevaerrace 2018

Overall winnaars van de Schuttevaerrace 2018 is het team van de Xquise met bemanning Okke van Mourik, Henrieke Prins en Sione Jongstra uit Utrecht. Volgens de organisatie kende het evenement een daverend succes.

We kijken terug op een mooi evenement met veel zon, goede wind en een succesvolle introductie van de nieuwe verkorte baan. Deze bestond uit een nieuw zeil, fiets en looptraject tussen de verschillende Waddeneilanden.

Dirk van der Zee, voorzitter van de Schuttevaerrace:

“Wij kunnen terug kijken op een mooi evenement. Wij hebben van de deelnemers alleen maar positieve geluiden gehoord over de nieuwe verkorte route. Al met al was het een succesvol weekend met prachtige omstandigheden voor zowel de zeilers, fietser en lopers, maar ook zeker voor het comité en de vrijwilligers was het geslaagd evenement.”

 

De winnaars van De Schuttevaerrace 2018. Team Xquise.

De winnaars van De Schuttevaerrace 2018. Team Xquise. 

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Comments

Voor u geselecteerd: