CR Racing Series vervangt CR Kampioenschap

  • Author: WWSV
    Date: vr, 24/08/2018 - 10:11
    Tags:
CR Racing Series

Op 8 en 9 september worden de vierde en vijfde wedstrijd uit de CR Racing Series 2018 gevaren in Blankenberge. Deze formule is nieuw en vervangt het klassieke CR Kampioenschap dat vele jaren hoogtij vierde. een evenement dat je niet mag missen.

Alle informatie vind je op Blanksailing, het samenwerkingsverband van de drie Blankenbergse zeezeilverenigingen. In de regel gaat de aanvraag van een meetbrief snel maar waarom wachten?

Weet ook dat een geldig zeilnummer vereist is om te kunnen deelnemen. De overheid is ook een actieve campagne bezig om de veiligheidsuitrusting van schepen op te volgen. Bij goed zeemansschap hoort ook een correct uitgeruste boot en gebriefde bemanning.

Labels
CR

Auteur:

  • WWSV

    Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) is de gesubsidieerde unisportfederatie voor de sporttak zeilen in Vlaanderen. Zij is door Sport Vlaanderen erkend zoals voorzien in het algemeen uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering. WWSV staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

    De disciplines van de sporttak zeilen omvatten:

Voor u geselecteerd: