CR Sailing Series 2018 te Blankenberge op 8-9 september

CR Sailing Series

Aankondiging van de CR Sailing Series wedstrijden 4 en 5 voor het weekend 8-9 september 2018. Deze wedstrijd zet de traditie van het Blankenbergse CR Trophy weekend verder.

Blanksailing en alle Blankenbergse zeilclubs Scarphout VVW en VNZ nodigen jullie zeilers uit om het weekend van 8- 9 september Blankenberge te gaan varen in wedstrijd, zaterdag en zondag zeilen we toffe banen rond de Blankenbergse tonnen. 

Vaar je als je kan je boot deze weekend over want het belooft alvast prachtig zeilweer te worden.

Praktische info

Tekst: Stijn Reunis

 

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: