Ostend Sailing Weekend sluit ONZK 2018 seizoen af

Ostend Sailing Weekend

De laatste regatta van het Belgische Indumar ONZK wedstrijdcircuit voor zeegaande kajuitzeiljachten 2018 wordt georganiseerd door de Royal North Sea Yacht Club van Oostende. Het Oostende Sailing Weekend staat niet enkel open voor wedstrijdboten met IRC meetbrief maar ook voor meer recreatieve zeiljachten met een CR meetbrief.

Het wedstrijdcomité zal voor de CR klasse geen windward-leeward banen uitleggen maar wel verschillende typen van banen rond vaste hydrografische boeien. Voor de IRC vloot zijn er voornamelijk windward-leewaerd banen geprogrammeerd aangevuld met een baan rond vaste hydrografische boeien.
 
Inschrijven kan je online via manage2sail.com waar je ook de wedstrijdaankondiging en bepalingen vindt. Op zaterdagavond serveert de chef Soep + Heekfilet in kokossaus, aziatische groentjes en gebakken rijst € 25 / pp. Reservaties voor vrijdag 22 uur. De zondag morgen biedt de RNSYC het ontbijt aan.
 
In verschillende categorieën moet het verdict voor 2018 nog vallen. Tussenstand vind je hier

De wedstrijden van het Indumar Open Noordzeekampioenschap staan niet enkel open voor wedstrijdboten met IRC meetbrief maar ook voor meer recreatieve zeiljachten met een CR meetbrief. Vergeet niet tijdig je meetbrief te vernieuwen, meestal gaat dat snel maar in aanloop van de eerste wedstrijden is het meestal erg druk. Wacht er dus niet mee.

Labels

Auteur:

  • WWSV

    Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) is de gesubsidieerde unisportfederatie voor de sporttak zeilen in Vlaanderen. Zij is door Sport Vlaanderen erkend zoals voorzien in het algemeen uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering. WWSV staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

    De disciplines van de sporttak zeilen omvatten:

Comments

Voor u geselecteerd: