Van Uden Reco Oktober Races staan stevig in de steigers

Van Uden Reco Medemblik Oktober Races

De 2e editie van de Van Uden Reco Oktober Races te Medemblik staan stevig in de steigers.  Dat meldt Anton van de Koppel namens de wedstrijdorganisatie. Op 6 en 7 oktober 2018 zullen de wedstrijden op het Noordelijk IJsselmeer voor het Regatta Centrum Medemblik worden gehouden.

De Van Uden Reco Medemblik Oktober Races zijn de seizoensluiter voor vele klasses en voor de boten die nog wat punten willen scoren voor de klasse kampioenschappen of de Verbondsbezem is dit de uitgelezen kans.

Anton van de Koppel vertelt:

"Vorig jaar waren er nog diverse boten die in het toen onstuimige weer kans zagen wat extra punten te vergaren en zich naar een podium plaats te varen. De zaterdag avond is een feestavond met band en zondag staat de prijsuitreiking aan het einde van de middag gepland."

De eerste deelnemers staan al genoteerd , inschrijven kan  op http://vanudenreco.nl/mr/​​​​​​​​​​​​​​

Gratis ligplaats van oktober tot april

De deelnemers aan deze seizoen sluiter mogen na deze wedstrijden hun boot gesponsord door de Jachthaven Groep in Medemblik van oktober tot 1 april laten liggen. Kortom een gratis winterplaats in het water.

Over de wedstrijdorganisatie

De wedstrijdorganisatie is in handen van het zelfde comité als de Van Uden Reco Stellendam Regatta  en De Holland Regatta Club.

Sponsors

  • Van Uden Holding b.v. , Logistiek en transport
  • Reco b.v. , Uw partner in materiaal voor de bouw 
  • De Jachthaven Groep, Amsterdam Marina, Rotterdam Marina, Marina Schokkerhaven, Stellendam Marina, Regatta Centrum Medemblik
  • On Air Media
  • Salty Colours
  • MED Trattoria

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: