[VIDEO] Beste drone beelden uit de Volvo Ocean Race 2017-18

Beste drone beelden

De Volvo Ocean Race 2017-18 mag dan wel voorbij zijn maar de organisatie is alles aan het doen dat deze editie niet vergeten wordt. Om die reden hebben ze net een video gecompileerd met volgens hen de beste drone beelden.

De 2017-18 editie van de Volvo Ocean Race heeft het media spel aan boord drastisch veranderd. Met behulp van drones moesten de Onboard Reporters op elke boot beelden maken tijdens het zeilen. In deze video van 7 minuten zien we een aantal epische en verbluffende beelden vanuit de meest afgelegen hoeken van onze planeet.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: