[VIDEO] Beste drone beelden uit de Volvo Ocean Race 2017-18

Beste drone beelden

De Volvo Ocean Race 2017-18 mag dan wel voorbij zijn maar de organisatie is alles aan het doen dat deze editie niet vergeten wordt. Om die reden hebben ze net een video gecompileerd met volgens hen de beste drone beelden.

De 2017-18 editie van de Volvo Ocean Race heeft het media spel aan boord drastisch veranderd. Met behulp van drones moesten de Onboard Reporters op elke boot beelden maken tijdens het zeilen. In deze video van 7 minuten zien we een aantal epische en verbluffende beelden vanuit de meest afgelegen hoeken van onze planeet.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun datagedreven digitale marketing en e-commerce optimalisaties met zijn online marketing bedrijf Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: