Start zeilwagenseizoen 2019

Start zeilwagenseizoen

Over een kleine maand start het zeilwagenseizoen in België met de SYCOD CUP, de jaarlijkse zeilwagenwedstrijd in Oostduinkerke. Er worden ook deelnemers uit Frankrijk, Engeland, Nederland en Duitsland verwacht.

De wedstrijden starten om 9 u en eindigen op de middag. Er wordt gereden op het strand tussen “Windekind Surfclub” en “St. André”.

Het bestuur van de Sand Yacht Club Oostduinkerke heet alvast iedereen welkom op deze gezellige winteractiviteit, op zaterdag 23 en zondag 24 februari 2019!

http://www.sycod.be/nl

Auteur:

  • WWSV

    Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) is de gesubsidieerde unisportfederatie voor de sporttak zeilen in Vlaanderen. Zij is door Sport Vlaanderen erkend zoals voorzien in het algemeen uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering. WWSV staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

    De disciplines van de sporttak zeilen omvatten:

Voor u geselecteerd: