Dragonfly en Corsair Pulse trimarans te huur bij Waterland Yacht Charter

Dragonfly 28 Touring

Waterland Yacht Charter voegt met de verhuur van trimarans voor komend seizoen een nieuw segment aan haar bestaande vloot van Dehlers en X-Yachts toe. Er komen twee nieuwe trimarans naar Monnickendam: de Dragonfly 28 Touring en de dagzeiler Corsair Pulse 600.

Vanuit de verhuur van haar sportieve J/70’s  kwam vaak de vraag naar een snel zeilende cruiser of dagboot. Met deze trimarans in de vloot vult Waterland Yacht Charter de groeiende vraag naar het huren van multihulls in.

Om zowel voor een dag als meerdere dagen comfortabel, maar sportief en snel onderweg te kunnen zijn, is de keus gevallen op de zeer populaire Dragonfly 28 Cruiser. Met vier slaapplaatsen is dit een uitstekende familieboot.

Voor de dagverhuur is er gekozen voor de Corsair Pulse 600.

Over de Corsair Pulse 600

Voor een dagje ongecompliccerd zeilen met een multihull, intussen varend met een snelheid van 14/16 knopen: de ultieme fun factor!

Corsair Pulse 600

De Corsair Pulse 600 kan solo worden gezeild of met een bemanning van max 4: een kleine buiskap biedt ruimte voor proviand en kleding.

Huur van beide schepen is mogelijk na het volgen van een Dragonfly/Multihull Training of met aantoonbare zeilervaring.

Waterland: aanwezig van 19 tot 27 januari op BOOT Düsseldorf, Hal 14 stand 14/1

Meer weten?

http://www.waterlandyacht.nl/yacht-charter/onze-schepen/

Over Waterland Yacht Charter

Opgericht 4 december 1985, bestaat Waterland Yacht Charter in 2019 34 jaar. Al meer dan dertig jaar zijn wij een begrip binnen de watersportsector. Ons motto is: sportief zeilen en riant vakantie vieren!

Vanuit Jachthaven Waterland in Monnickendam verhuren wij een hele serie Dehlers (25 tot 38 voet) X-Yachts (34 tot 40 voet). Daarnaast hebben wij voor dagverhuur een vloot J/70’s (7 stuks), twee Fox 22’s en twee J-22’s.

Onze verhuurvloot is sportief, comfortabel en uitdagend. In 2018 heeft Waterland Yacht Charter de vloot drastisch vernieuwd en vier van de allernieuwste Dehler types (34 + 38) aangeschaft.

Waterland Yacht Charter is onderdeel van Waterland Monnickendam. Hierin zijn ook Waterland Sail Training en Jachthaven Waterland ondergebracht. Waterland Sail Training is een CWO/ISAF en HISWA-SWO erkend instituut voor  zeilopleidingen.

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: