Informatiesessie voor zeiljachten IRC/CR op Belgian Boat Show

Belgian Boat Show

Tijdens de Belgian Boat Show organiseert Wind en Watersport Vlaanderen tal van interessante infosessies op zijn stand (hal 7). Zo ook voor de zeiljachten. De jaarlijkse informatiesessie CR/IRC gaat door op zaterdag 9 februari 2019 van 15 tot 17 uur.

Specialisten uit de sport komen er aan het woord. Stijn Reunis zal er uitleg geven over Cruiser Rating, Carl Sabbe over IRC, Jan Gabriel over het Open Noordzeekampioenschap.

Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor wedstrijdorganisatie en veiligheid. Schrijf hier in! 

Wie inschrijft heeft recht op 2 gratis toegangstickets voor de Belgian Boat Show. Via deze link en met de kortingscode : wwsv kan je deze unieke gelegenheid grijpen! Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt. 

Op 17 maart staat een sessie over het meten van zeilen in de theorie en de praktijk gepland in de Gentse topsporthal van Sport Vlaanderen.

Auteur:

  • WWSV

    Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) is de gesubsidieerde unisportfederatie voor de sporttak zeilen in Vlaanderen. Zij is door Sport Vlaanderen erkend zoals voorzien in het algemeen uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering. WWSV staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

    De disciplines van de sporttak zeilen omvatten:

Voor u geselecteerd: