Eredivisie Zeilen wil meer wedstrijdzeilers aantrekken en promoot combinatieteams

Eredivisie Zeilen

Eredivisie Zeilen en het Watersportverbond wil in 2019 meer wedstrijdzeilers en watersportverenigingen toegang geven om de felbegeerde landstitel en wil dit actief promoten met combinatieteams.

Zijn er binnen jouw vereniging of club te weinig wedstrijdzeilers voor een volledig team dan zijn er volgens het Watersportverbond voldoende mogelijkheden om toch deel te nemen.

Mogelijkheden:

Een team zoekt meer wedstrijdzeilers

Zijn er in jouw club of vereniging te weinig wedstrijdzeilers om een team te vormen dan is het mogelijk om via een combinatieteam aan de start te verschijnen.

Een team zoekt een vereniging

Heb je al een team waar je wedstrijden mee zeilt en wil je mee doen aan de eredivisie zeilen dan dien je het team in te schrijven via een bij het Watersportverbond aangesloten club of vereniging. Ben je nog geen lid dan kan het Watersportverbond samen kijken wat ze voor jouw team kunnen doen.

Vragen: wedstrijdsport@watersportverbond.nl

http://eredivisiezeilen.nl/

Afbeelding: Jasper Van Staveren

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: