Marlin Spike Rum Cup maakt zich klaar voor 2de editie

Marlin Spike Rum Cup

Het weekend van 19 en 20 oktober ontvangt KLYC Galgenweel de Snipe- en Finn-vloot voor de tweede editie van de Marlin Spike Rum Cup. De eerste editie, in 2018, bleek zo’n succes dat het organisatie-comité besliste om er dit jaar een tweedaagse regatta van te maken.

De Belgische snipe klasse hoopt een grote vloot te mogen ontvangen. Momenteel schreven zich al 24 Snipe's en 12 Finn's in voor de wedstrijd, waaronder meerdere internationale teams uit Italië, Frankrijk en UK. Ook enkele Belgische namen op de inschrijvingslijst zullen zorgen voor een wedstrijd van hoog niveau.  Thierry en Engida Den Hartigh (Snipe) & Sigurd Vergauwe (Finn), winnaars van de 1e editie van de Marlin Spike Rum Cup, zijn ook weer van de partij om hun titel te verdedigen.  Close racing gegarandeerd!

De wedstrijd wordt gesponsord door Optiteam en Windkracht12 en hoofdsponsor is Marlin Spike, een innoverende en ‘blended aged’ rum. Zin om eens te proeven? Schrijf je in voor de wedstrijd, of kom tijdens het weekend langs voor een tasting!

Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 euro. Hiervoor kunnen de deelnemers genieten van een lunch op zaterdag en zondag, klaargemaakt door Sailing Cooks Catering (uw allen welbekend voor hun heerlijkheden tijdens SWEC afgelopen zomer). Zaterdagavond vindt het diner plaats te Windkracht 12 (inbegrepen voor zeilers).

Als afsluiter van een schitterend zeilweekend zal er zondagavond een set zeilen worden verloot! Wil je kans maken om met een splinternieuwe set zeilen naar huis te gaan? Schrijf je dan snel in!

Alle informatie, NOR en inschrijvingen via www.marlinspikerumcup.com

Tekst en foto: Thierry Anrys

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: