Enquête ONZK 2019

ONZK Open Noordzee Kampioenschap

In 2019 hebben de organiserende clubs van het Open Noordzee Kampioenschap  (ONZK) rekening gehouden met aanbevelingen en wensen via een enquête. Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) wil het ONZK in 2020 blijven aanpassen naar de noden van de zeilers en herhaalt nu deze enquête.

Zij vragen daarom enkele minuten van uw tijd om uw ervaringen of commentaren op deze aanpassingen en deze met hen te delen tegen maandag 4 november. Op deze manier tracht WWSV het wedstrijdzeilen met IRC gemeten en CR zeiljachten volgend jaar aangenamer te maken.

Laat ons nu met zijn allen hopen dat er lumineuze ideeën worden geponeerd die de ONZK zeilwedstrijden groter en aantrekkelijker maken voor de deelnemers, sponsors, media en alle geïnteresseerden.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: