VIDEO: America's Cup titelverdediger Te Aihe rolt spierballen voor de camera

Te Aihe

America's Cup verdediger Emirates Team New Zeland rolt de spierballen voor de camera.

Emirates Team New Zealand is vier keer winnaar van de Louis Vuitton Cup en drie keer winnaar van de America's Cup. Emirates Team New Zealand zal de America's Cup in 2021 verdedigen tegen de winnaar van de Prada Cup, de challenger selectie serie die in januari-februari 2021 plaats vindt voor de 36ste America's Cup.

 

Maar het kan de America's Cup verdediger Emirates Team New Zealand ook minder goed afgaan, een paar dagen later kapseizen ze voor de camera in de haven van Auckland.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: