BoatZilla: de enige boten marktplaats die gebruik maakt van slimme marketing technologie

 • Author: Kat
  Date: zo, 10/02/2019 - 11:40
  Tags:
BoatZilla

BoatZilla is een nieuwe en intelligente boten marktplaats. Het platform toont nieuwe en gebruikte zeilboten op het juiste moment aan de juiste (potentiële) koper. BoatZilla werd bedacht en ontworpen door de makers van ClubRacer en heeft de ambitie om de meest performante marktplaats te worden. Voor de ontwikkeling ervan werden top developers en data analisten ingezet.

Wat is er zo speciaal aan BoatZilla

BoatZilla maakt gebruikt van marketing automatisatie en artificial intelligence.
De marktplaats bedient zich van actionable data die gegenereerd worden door het surfgedrag van de tienduizenden bezoekers van ClubRacer, WaterTrends, ClubRacer.eu en sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram.

De belangrijkste mediapartner is ClubRacer, een grote troef want ClubRacer heeft zowat de grootste zeilcommunity in België en Nederland.

Waarom BoatZilla gebruiken

BoatZilla onderscheidt zich door het actief promoten van boot advertenties op welk platform de gebruiker zich ook bevindt. De advertenties beperken zich dus niet tot de marktplaats alleen. Waar de potentiële koper is (Facebook, Instagram, …) dààr is ook de advertentie van BoatZilla. Dit gebeurt via de media partners en ook via partnerships met sociale media.

BoatZilla wil niet de kaart trekken van masturbatiemarketing zoals andere marktplaatsen. Het wil zich vooral focussen op de gewoontes, de noden en de wensen van haar gebruikers. De gebruiker krijgt op die manier gepersonaliseerde advertenties op maat van zijn of haar specifieke zeil interesses.

Een hecht team

Boatzilla biedt de verkopers niet enkel een etalage. Samen met de verkopers vormt BoatZilla een hecht team. De volledige marketing problematiek, vaak een dure en tijdrovende bezigheid, wordt helemaal uit de handen van de makelaar of verkoper genomen om snel en efficiënt een boot aan de juiste toekomstige eigenaar te laten zien.

Een wolf in schaapskleren

Wie gaat kijken naar de website zal op het eerste zicht niets nieuws ontdekken. Het geheim zit' m in de backend. De data layers verzamelen alle data die verwerkt worden met behulp van artificial intelligence. Voor de techneuten onder ons: ga kijken in de backend en ontdek de Porsche motor in de broncode. De topnotch technologie van BoatZilla zal een disruptie op de botenmarkt veroorzaken.

Voordelen van BoatZilla

 • Maakt gebruik van marketing automatisatie en artificial intelligence
 • Beste zoekmachine geoptimaliseerde marktplaats
 • Bereikt op het juiste moment en op de juiste plaats de juiste koper
 • Bereikt meer dan 20.000 kandidaat kopers per dag
 • Neemt efficiënt en voordelig de volledige marketing problematiek op zich

Klaar om uw boot te verkopen?

Verkoop uw zeilboot vandaag nog via www.boatzilla.eu

Feedback is welkom

Elke lancering van een nieuwe online applicatie brengt kinderziekten met zich mee, we rekenen op begrip en op jullie hulp. Als je fouten of bugs vindt gelieve deze onmiddellijk te melden via e-mail aan support@boatzilla.eu of via de comments onderaan dit bericht. Zo kan het ontwikkelteam snel aan een oplossing werken.

Er wordt continu aan BoatZilla gewerkt om nieuwe functionaliteiten te introduceren voor toekomstige releases. Veel van deze ideeën komen van jullie, dus hoe meer feedback, hoe beter.

Labels

Auteur:

 • Kat

  Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool en is online redacteur bij het Mediahuis. Zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Comments

Voor u geselecteerd: