Mark Slats wordt op zaterdag 23 februari feestelijk onthaald in Scheveningen

Mark Slats

Mark Slats wordt na zijn deelname aan de Golden Globe Race op zaterdag 23 februari rond 14:00 uur feestelijk onthaald in de haven van Scheveningen.

Zorgde Mark Slats er ook voor dat jij 7 maanden lang tracker verslaafd bent geweest en wilde je geen update missen? Zorg dan dat je er bij bent. We verwachten Mark rond 14:00 uur. De tijd kan afwijken. Houd ClubRacer in de gaten voor de laatste updates.

Er is een fantastische samenwerking met o.a. Nederlandse media, Jachtclub Scheveningen, KNRM, roeiers, zeilers en vissers ontstaan. We willen er gezamenlijk met vrienden, familie en fans een onvergetelijk moment van maken om Mark te laten weten wat voor een heldenprestatie hij heeft neergezet!

Als tegenprestatie voor een donatie aan Mark's goede doel Sailing4cancer kan je de Ohpen Maverick van Mark van binnen bekijken.

Kan je niet komen maar wil je Mark toch helpen om €50.000,- voor #sailing4cancer op te halen? Doneer dan nu op https://actie.avlfoundation.nl/sailing4cancer.
De volledige opbrengst komt ten goede aan onderzoek door professor dr. Bernards van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Onderzoek naar goedkopere medicijnen tegen kanker.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Comments

Voor u geselecteerd: