Simeon Tienpont wil slechts een deel van het America's Cup ontwerp kopen

Simeon Tienpont

DutchSail schipper Simeon Tienpont en CEO Eelco Blok bezochten afgelopen week de Royal New Zealand Yacht Squadron en kregen een rondleiding op de basis voor de America's Cup uitdagers op Wynyard Point.

In de jachtclub van Royal New Zealand Yacht Squadron presenteerde SiemonTienpont de twee clubvlaggen van de twee jachtclubs die bij de aankondiging van de challenge werden genoemd: de Koninklijke Nederlandse Zeil- en Roeivereniging Muiden en Koninklijke Maaszeil- en Roeivereniging.

Simeon onderhandelt over ontwerppakket

Buiten al de protocollaire activiteiten bespraken Simeon Tienpont en Eelco Blok met America's Cup titelverdediger Emirates Team New Zealand (ETNZ) het aangeboden ontwerppakket en onderhandelden ze om slechts een deel van de ontwerpen te moeten kopen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: