Simeon Tienpont wil slechts een deel van het America's Cup ontwerp kopen

Simeon Tienpont

DutchSail schipper Simeon Tienpont en CEO Eelco Blok bezochten afgelopen week de Royal New Zealand Yacht Squadron en kregen een rondleiding op de basis voor de America's Cup uitdagers op Wynyard Point.

In de jachtclub van Royal New Zealand Yacht Squadron presenteerde SiemonTienpont de twee clubvlaggen van de twee jachtclubs die bij de aankondiging van de challenge werden genoemd: de Koninklijke Nederlandse Zeil- en Roeivereniging Muiden en Koninklijke Maaszeil- en Roeivereniging.

Simeon onderhandelt over ontwerppakket

Buiten al de protocollaire activiteiten bespraken Simeon Tienpont en Eelco Blok met America's Cup titelverdediger Emirates Team New Zealand (ETNZ) het aangeboden ontwerppakket en onderhandelden ze om slechts een deel van de ontwerpen te moeten kopen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: