Musto wordt technische kledingsponsor van het Stars + Stripes America's Cup team

Musto Stars Stripes America's Cup Team

Musto, wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige zeilkleding, wordt de exclusieve technische  zeilkleding sponsor van het Stars + Stripes America's Cup zeilteam.

De missie van de Stars + Stripes mede-oprichters Mike Buckley en Taylor Canfield is een authentiek Amerikaans zeilteam klaar te stomen om de America's Cup te winnen en de volgende generatie zeilers te inspireren.

Met de 36e America's Cup in aantocht is het Stars + Stripes team zich nu aan het uitrusten met Musto's premium en innovatieve zeilkleding.

Terwijl het team hun volgende generatie AC75 raceboot ontwerpt en bouwt, die volgens de voorspellingen de snelste monohull ooit wordt, heeft Musto de taak om ervoor te zorgen dat hun kleding niet alleen beter presteert dan die van de concurrentie maar dat ook de zeilers veilig zijn.

Musto zal nauw samenwerken met het team om zo de beste zeilkleding te ontwikkelen die voldoet aan alle eisen van de beste zeilers ter wereld.

De huidige Musto Foiling Collection zal als basis dienen waarop verder zal ontwikkeld worden.

Musto Stars Stripes America's Cup Team

English version

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: