Musto BR2 Sport: nieuwe zeilkleding voor offshore- en zeezeilers

Musto BR2 Sport

Het nieuwste Musto ontwerp is nu verkrijgbaar, de BR2 Sport serie. Een serie met verbeterde prestaties die alle uitdagingen van Offshore- en Kustgebieden kan overwinnen. Als zeiler kun je je volledig focussen op je optimale prestatie. Warm, comfortabel en droog. 

Musto BR2 Sport jas

Musto BR2 Sport jas

De nieuwe BR2 Sport jas is uitgevoerd met een drie-laags membraan. Lichtgewicht, ademend en waterdicht. De jas is uitstekend geschikt voor de sportieve (wedstrijd)zeiler die af en toe ook de kustlijn in de verte ziet verdwijnen. De jas beschermt tegen langdurige hevige regenbuien en is uiterst ademend. 

Musto BR2 Sport salopette

Musto BR2 Sport salopette

De Musto BR2 Salopette is geïnspireerd op de MPX Salopette en heeft daarmee een bewezen pasvorm. Deze comfortabele hoge broek is voorzien van stretch schouders voor een optimale bewegingsvrijheid. De versteviging op de knieën zijn slijtvast en duurzaam.

Een korte broek maakt het assortiment BR2 Sport compleet.

Erkende Musto verdelers vindt u op www.musto.nl

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Comments

Voor u geselecteerd: