Meten is weten: optimaliseer je IRC meetbrief

  • Author: WWSV
    Date: ma, 11/03/2019 - 17:17
    Tags:
optimaliseer je IRC meetbrief

Op 17 maart organiseert Wind en Watersport Vlaanderen een theoretische en praktische sessie over het meten van zeilen. Om je meetbrief in IRC te optimaliseren is het goed elk jaar je zeilen te (laten) meten. Hoe dat in zijn werk gaat wordt uitgelegd door Jurgen Cluytmans, volgens WWSV een internationale referentie bij World Sailing.

Naast de theoretische inleiding is er vooral tijd voor de praktijk. Naast een set demozeilen mogen deelnemers ook hun eigen zeilen meebrengen zodat die gemeten kunnen worden.

De sessie in de Topsporthal Vlaanderen - naast het Huis van de Sport -  Zuiderlaan 14, 9000 Gent gaat door van 9 tot 13 uur.

WWSV verzoekt dat de deelnemers zich aan te melden via deze link

Labels
IRC

Auteur:

  • WWSV

    Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) is de gesubsidieerde unisportfederatie voor de sporttak zeilen in Vlaanderen. Zij is door Sport Vlaanderen erkend zoals voorzien in het algemeen uitvoeringsbesluit van de Vlaamse Regering. WWSV staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

    De disciplines van de sporttak zeilen omvatten:

Voor u geselecteerd: