Tijdens het Atoom Cup weekend wordt het fantastisch zeilweer

Atoom Cup

De Atoom Cup is ooit ontstaan omdat tijdens het bezoek van President Barack Obama aan Den Haag in 2014 voor de Nuclear Security Summit, hij dat weekend aan boord van een US Navy fregat middenin het startgebied sliep. Volgens de organisatie wordt het in het weekend van 23-24 maart fantastisch zeilweer.

De IJspegelaars mochten daarom dat weekend niet uitvaren en sindsdien is van de seizoensafsluiting een apart evenement gemaakt, de Atoomcup.

Deze editie staat open voor ORC/IRC full crew met maar liefst 6 starts op het programma. Twee lange baan wedstrijden voor Two Handed en full crew SW met ieder eigen starts.

Volgens Wim van Slooten, Zeilcommissie Jachtclub Scheveningen, gaat het fantastisch zeilweer worden tijdens het Atoom Cup weekend.

Bij de prijsuitreiking wordt er geborreld en kan er genoten worden van een gebakken visje. Mis deze unieke kans om het nieuwe zeilseizoen te starten niet.

Inschrijven is voor de IJspegel- en IJskegeldeelnemers gratis.

Derden, het speciale tarief van €70,-

Inschrijven kan op https://www.manage2sail.com/nl-NL/event/IJsp2018#!/classes

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: